Viitorii studenți la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava vor primi laptopuri și cartele SIM cu minimum 50 GB pe lună

marsul-absolventilor-usv

Reprezentanții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava au anunțat că începând cu anul de studii 2020, studenții din anul I vor avea la dispoziție laptopuri și tablete. Potrivit unui comunicat plasat pe site-ul universității, conducerea instituției a pregătit 3 500 de laptopuri și tablete pentru viitorii studenți.

Universitatea de peste Prut pune la dispoziția elevilor din Republica Moldova 250 de locuri bugetare la cele 10 facultăți. În prima zi, au fost înregistrate deja 80 de cereri.

Toți candidații care vor deveni din toamna anului 2020 studenți ai USV la învăţământ cu frecvenţă (la zi) vor beneficia de laptopuri însoțite de carduri SIM. Studenții care vor fi admiși la învăţământ la distanţă (ID), vor primi tablete cu cartele SIM.

Toți studenții din anul I vor beneficia de un abonament de date cu o durată de valabilitate de minimum nouă luni și cu minimum 50 GB pe lună.

Un centru de înscriere a candidaților la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava va fi deschis la Chișinău, în incinta Liceului „Prometeu” în perioada 15-17 iulie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente