(video) Premiere muzicale pentru vara 2020. Restart pentru interpreta Tanea Gherman cu un cântec menit să ne scoată nasul din gadgeturi

taneaghermancollage
Foto: Tanea Gherman

Vestita interpretă și blogheră Tanea Gherman ne bucură și ne inspiră pe zi ce trece. Atât timp cât lumea se confruntă cu pandemia de COVID-19, cântăreața ridică cele mai importante întrebări și pune în discuție valorile și problemele de familie.

Fiind un subiect prioritar, artiștii ruși, în perioada de autoizolare, s-au ridicat pentru apărarea valorilor familiei. Conform statisticii, anume în această perioadă se destramă o mare parte de perechi. Cuplurile vedetelor nu sunt o excepție. Tanea Gherman, mama splendidă a două fete, a înregistrat un imn despre dragoste și fidelitate pentru unicul ei, sub denumirea Его одного.

Ea spune: „Autoizolarea aceasta, cum s-a dovedit, influențează principalele aspecte ale vieții noastre – relațiile în familie. E înspăimântător să citești știrile. Toți din jur divorțează și din nou s-a agravat subiectul violenței în familie. Oamenii nu mai spun așa cuvinte banale, dar atât de necesare, precum «te iubesc» și «ești unicul meu». De aceea, eu propun fiecăruia să difuzați cântecul meu iubiților voștri sau să îl interpretați împreună cu jumătatea voastră”.

Его одного este primul single ieșit în luna iunie a anului actual, din noul album al interpretei și deja poate fi audiat în acces liber. Interpreta a relatat că acest album se așteaptă a fi unul dintre cele mai neobișnuite din toată perioada carierei: „Noi am decis să creăm ceva nou, să înregistrăm piese în cele mai diferite stiluri, în care nici nu am lucrat până acum…”.

Continuând să experimenteze cu stilul, Tanea Gherman lansează un nou track provocator. Interpreta pune accent pe piesele cu o încărcătură semantică și încearcă să comunice prin limbajul muzical cu ascultătorii ei fideli. Tanea zice: „În lumea contemporană, oamenii nu se mai ascultă și nu se mai înțeleg. Toți își petrec timpul cu nasul în gadgeturi, răspund la mesaje, fără a pătrunde în esența textului. De aceea, eu aș vrea să-mi transmit gândurile prin muzică, iar cum îmi va reuși, va arăta timpul”. Astfel, Tanea a lansat noul track acum câteva zile, cu denumirea Глупые игры. Cântecul îl puteți audia aici.

Interpreta consideră că creația ei va fi un restart și ar trebui să difere de tot ce a fost înainte. „În această piesă, am decis să încercăm stilul pop-dance. După părerea mea, este un truc neobișnuit în performanță. În afară de asta, eu am decis să adaug în piesă câteva fraze în limba mea maternă, ceea ce consider că va da o nuanță de gust deosebită”, spune Gherman.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente