(video) PPDA a semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu: „Avem nevoie de o schimbare”

PPDA

Fracțiunea Platformei DA a semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu. Deputații PPDA au anunțat despre semnarea moțiunii într-un video postat pe pagina de Facebook a partidului.

Dinu Plîngău a declarat în cadrul videoului că Moldova are nevoie de un nou guvern care să treacă la fapte care vor fi benefice pentru cetățeni.

„Este momentul adevărului! Trebuie să fim fermi pe poziție! Semnăm această moțiune și e important ca deputații să semneze această moțiune până joi, pentru că există procedura specifică de depunere. Respectiv, dacă săptămâna aceasta nu va fi anunțată moțiunea, ea nu va putea fi depusă până la vacanța parlamentară. Noi am pierdut deja două luni în discuții sterile și deși erau din start 26-27 de semnături care ar fi fost un semnal puternic pentru ceilalți deputați, lucrurile s-au tergiversat. Am pierdut prea mult timp pentru piste greșite! Noi semnăm acum, rugăm colegii de la PAS să semneze și ei cât mai repede! Alegerile anticipate nu pot fi organizate de Dodon! Nu depinde de noi demisia lui Dodon și nu putem schimba constituția. Dar de noi depinde demisia acestui guvern, haideți să ne concentrăm pe ceea ce depinde de noi!”, a declarat Alexandru Slusari, vicepreședintele parlamentului.

Igor Munteanu a spus că această noțiune este un test de maturitate, iar dacă nu va fi schimbat acest guvern, consecințele vor fi resimțite ulterior.

Partidul Acțiune și Solidaritate nu a decis încă dacă va semna sau nu moțiunea de cenzură elaborată de PPDA. Deputatul neafiliat Octavia Țîcu a semnat moțiunea de cenzură și a anunțat doar un guvern asumat de Blocul ACUM va putea scoate țara din pandemie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente