Au fost confirmate alte șapte decese cauzate de COVID-19

covid ambulanta (4)
Foto: OMS

Ministerul Sănătății informează că pe parcursul zilei de astăzi au fost confirmate încă șapte decese: cinci bărbați și două femei.

Decesul 643: femeie în vârstă de 68 de ani din raionul Drochia, internată în data de 9 iulie la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 644: bărbat în vârstă de 75 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 25 iunie la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Decesul 645: bărbat în vârstă de 75 de ani din municipiul Soroca, internat în data de 8 iulie la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi, obezitate gr. II.

Decesul 646: femeie în vârstă de 40 de ani din raionul Căușeni, internată în data de 8 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare, obezitate gr. III.

Decesul 647: bărbat în vârstă de 60 de ani din raionul Cantemir, internat în data de 16 iunie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, hepatită toxică.

Decesul 648: bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 3 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: boală renală cronică stadiu III, hepatită cronică, hipertensiune arterială.

Decesul 649: bărbat în vârstă de 57 de ani din raionul Nisporeni, internat în data de 9 iulie la Spitalul Raional Nisporeni. Comorbidități: hidrotorax bilateral, fluter atrial persistent.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 19 439 de cazuri.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente