Emilian Crețu, despre intenția lui Igor Dodon de a-i oferi Vioricăi Dumbrăveanu titlul „Gloria Muncii”. „Asta pentru că a citit statistici?”

BeFunky-fddf

Actorul Emilian Crețu a comentat intenția președintelui Igor Dodon de a-i conferi Vioricăi Dumbrăveanu distincția de stat „Gloria Muncii”. El se întreabă dacă ea merită această distincție, atunci ce merită medicii care au lucrat pe timp de pandemie.

„Domnul Igor Dodon, am înțeles că intenționați s-o decorați pe doamna ministră a sănătății, Viorica Dumbrăveanu, cu distincția «Gloria Muncii». Cum a muncit femeia asta în carantină? A citit statistici că s-au îmbolnăvit atâția oameni, urmează să se îmbolnăvească atâția, că atâția oameni au murit. Pentru ce merite îi dați «Gloria muncii» pe timp de carantină? Dacă ea merită «Gloria Muncii», atunci ce merită medicii care au stat și stau în continuare și se înădușesc din cauza măștilor pe care le poartă? Ei de fapt au muncit în această perioadă și au murit pe «front». Iar ministra va obține titlul „Gloria muncii”. Citește statistici și primește distincția de stat”, a spus actorul Emilian Crețu.

Președintele Igor Dodon a anunțat în cadrul în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde” că o va înainta pe ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu la distincția de stat „Gloria Muncii”.

„Probabil ați urmărit ei prestația în plenul parlamentului (n.r. În această joi, deputații din opoziție au înaintat o moțiune simplă ministrei Victoriei Dumbrăveanu, din cauza politicilor nesatisfăcătoare implementate pe timp de pandemie. Ea a prezentat raportul activității sale. Moțiunea a eșuat.). Consider că ea face față acestei situații complicate. Este un profesionist în fruntea ministerului. Discutăm cu colegii s-o înaintez la distinția de stat «Gloria Muncii». Așa că ea nu va pleca, ea face față”, a declarat Igor Dodon.

Vezi și:

Emilian Crețu: „Eu m-am gândit să candidez la funcția de președinte al Republicii Moldova, dar încă nu am vârsta potrivită”

(longread) Unde-s mulți puterea crește? Cât de sănătoase și legale sunt concursurile de pe Instagram-ul moldovenesc


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente