Au fost confirmate alte cinci decese cauzate de COVID-19

covid moldexpo (2)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății informează că pe parcursul zilei de astăzi au fost confirmate încă cinci decese: patru femei și un bărbat.

Decesul 636: femeie în vârstă de 57 de ani care activa în calitate de soră-gospodină în cadrul secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată în data de 28 iunie la Spitalul Clinic Republican. Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor.

Deces 637: femeie în vârstă de 64 de ani din raionul Ocnița, internată în data de 7 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Decesul 638: femeie în vârstă de 58 de ani din municipiul Bălți, internată în data de 30 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Decesul 639: femeie în vârstă de 63 de ani din raionul Hâncești, internată în data de 18 iunie la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Decesul 640: bărbat în vârstă de 65 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 18 iunie la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente