Primăria municipiului Cahul a anunțat că intră în carantină după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați cu COVID-19

535fb4f4bc453

Primăria municipiului Cahul a anunțat că își suspendă temporar programul de lucru cu publicul, iar angajații primăriei, pe perioada autoizolării, își vor desfășura activitățile de la domiciliu.

„Primăria municipiului Cahul vă anunță că, în legătură cu constatarea unor cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților instituției, își suspendă temporar programul de lucru cu publicul, iar angajații primăriei, pe perioada autoizolării, urmând a-și desfășura activitatea de la domiciliu. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sănătate tuturor”, se menționează în anunțul primăriei.

Amintim că până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 18 666 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 293 în Stânga Nistrului.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente