Proiectul LYNN – o nouă filosofie a designului minimalist

design-bucatarie-in-stil-minimalist (1)

Casa ta este o carte de vizită și o personificare a individualității tale, dar, evident, necesită o continuă grijă și o adaptare la realitățile moderne. Iată de ce, atunci când decizi că este momentul oportun pentru a face o schimbare, nu uita să apelezi la consultația unui designer din Chișinău, care în prealabil îți poate prezenta portofoliul de servicii și proiecte pe care le deține, ca să ai o imagine de ansamblu și să te convingi de profesionalismul și expertiza acestuia.

Echipa Polyart Design este adepta ideilor de minimalism funcțional, de funcționalitate a designului unui apartament, fapt pentru care proiectele lor reușesc să fie versatile și atemporale.

LYNN – o nouă definiție a unui spațiu rezidențial

Gândit ca un spațiu locativ confortabil și spațios, proiectul LYNN a pornit de la premisa îmbinării reușite a open space-ului, în design interior al bucătăriei cu living și a accentelor de textură și culoare în finisajele alese în gama cromatică nobilă și în designul mobilier.

Analizând spectrul de lucrări efectuate, se observă o tendință aparte în acest spațiu rezidențial, care pornește de la o geometrie organică, în care texturile de lemn și stofă se îmbină perfect cu accentele de lumină, create de corpurile de iluminat suspendate, amplasate strategic în zonele comune, precum bucătăria sau living-ul.

Meritul mare al acestui proiect este zonarea eficientă, realizată fără încărcarea spațiului cu elemente indispensabile, precum paravane de lemn, mobilier minimalist și cu utilizarea jocului de culori și lumini.

Texturile folosite și decorațiunile interioare din living au meritul de a sistematiza și organiza filosofia spațiului de odihnă, astfel încât fiecare locatar să-și găsească locul potrivit în care să-și savureze cafeaua ori să citească o carte.

Este oportun să ținem cont și de dimensiunea cromatică a proiectului care merge pe o gamă coloristică de bază, fără excese de nuanțe, dar cu un joc echilibrat de culori. Astfel, locuința are doar de câștigat, deoarece se obține un volum al dimensiunii și un efect tridimensional.

Ce ai de câștigat cu un astfel de proiect?

Evident, alegerea unui proiect similar are câteva avantaje peste care nu putem trece cu vederea, cum ar fi: 

  • selectarea unei identități a spațiului și explorarea potrivită a acestuia, cu reliefarea potrivită a punctelor forte;
  • integrarea ergonomică a open space-ului în designul interior al bucătăriei din apartament, precum și în living. Deși pare a fi o manevră riscantă, această tehnologie oferă posibilitatea de a utiliza oportun metrii pătrați;
  • locuința devine funcțională și designul o face longevivă, utilizând minimalismul într-o manieră personalizată, individuală.

Pentru a obține rezultate similare și în locuința ta, este cazul să apelezi exclusiv la specialiști, care vor ști exact care sunt etapele conceperii unui astfel de proiect, ce bugete sunt necesare și care sunt punctele forte pe care le poți valorifica oportun.

Echipa companiei Polyart Design nu doar îți economisește timpul, ci te ajută cu o imagine de ansamblu, preliminară demarării proiectului, astfel încât să poți efectua o previziune. Ești gata de o schimbare a spațiului tău locativ? Apelează acum numărul de telefon (+373) 69-34-25-61, iar Polyart Design îți concepe locuința de vis ținând cont de doleanțele tale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente