(video) Urmărește live evenimentul #diez de orientare în carieră despre Arte

1

Să mergi să studiezi artele este o decizie complicată. Majoritatea părinților absolvenților de liceu sunt siguri că acest domeniu, deși necesită implicare emoțională și financiară, nu mereu le răscumpără. Am decis să vorbim și despre Arte în cadrul seriei noastre de evenimente „Dacă rămân acasă, merg la…”.

Evenimentul poate fi urmărit live mai jos.

Puteți citi mai jos detalii din activitatea profesională a invitaților noștri.

Maxim T. Ciorbă – asistent universitar la cursurile de Regia Filmului Documentar și TV și Arhitectura Coloanei Sonore la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Pe lângă activitatea didactică, Max este și trainer de regie la New Media Incubator, proiectul Fundației Soros Moldova, director creativ în cadrul Pictocron Studio și membru în comitetul Ethno Jazz Festival. Max a trecut la AMTAP prin toate treptele învățământului superior, unde și-a obținut licența în Regie Film, Cinematografie și TV, masterul în Film Documentar, iar recent a început studiile doctorale în Film Documentar. În 2018, Max a fost manager de producție în cadrul proiectului „Eroi Uitați”, un proiect DocuArt, care a avut loc la București. Totodată, timp de trei ani, el a fost și regizor și scenarist pentru filmul documentar realizat în parteneriat cu OWH Studio „100 de Movile”.

Natalia Gârbu – fotografă și „mama” revistei Mahala, o revistă despre artă și comunitate. Natalia are și un magazin de artă virtual, butterflywithparachute.com. Crede în homeschooling și în faptul că poți să îți creezi un sistem educațional propriu, care te va șlefui și forma într-un mod unic și special.

Rusanda Radvan – studentă în anul 4 ATC (Actor Teatru Cinema) la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În acești ani de studenție, Rusanda a reușit să aibă mai multe realizări, printre care și rolurile: Polin-Andreevna din spectacolul „Pescărușul” de Boris Akunin, regia Nelly Cozaru; Imme din spectacolul „Lut” de Marijke Schermer, regia Luminița Țîcu; Liza din spectacolul „Joisărbătoare” de Katalin Thuroczy, regia Slava Sambriș, și un rol în spectacolul „Aici Moscova”, tradus de Iulia Pospelova, în regia lui Nelly Cozaru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente