Ștefan Gațcan se află la Iași. Deputatul socialist neagă faptul că ar fi fost sechestrat pe raza județului

8f6b0938-c2c2-4ab6-a732-d88e7bf7fc7a

Deputatul Ștefan Gațcan se află la Iași și neagă faptul că ar fi fost sechestrat pe raza județului. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Vîjiac Anca Alexandra.

Potrivit informației oficiale, pe 5 iulie, pe e-mailul Poliției Române a fost expediată o sesizare privind sechestrarea sa pe raza județului Iași. Ulterior, declarația a fost redirecționată către Inspectoratul de Poliție Județean Iași care a pornit cercetările.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat verificări și l-au contactat pe Gațcan, „care a declarat că aspectele sesizate în reclamaţie nu sunt reale şi că nu cunoaşte persoana care ar fi făcut sesizarea”, se arată în răspunsul IPJ Iași la solicitarea Ziarului de Gardă, fără a fi oferite detalii suplimentare.

Vă amintim că deputatul socialist a părăsit Moldova împreună cu familia sa. Acesta în nenumărate rânduri declara în postările sale video că este bine și are nevoie de reabilitare, asta după ce, pe 30 iunie, a fost „convins” de colegii săi de partid să renunțe la mandatul de deputat și să nu devină deputat din partea PRO MOLDOVA.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente