Încă trei decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 598

covid ambulanta (4)
Foto: OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a trei decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 596: femeie în vârstă de 60 de ani din raionul Râşcani, internată la Spitalul Clinic Bălţi pe 2 iulie. Comorbidităţi: obezitate gr. IV, angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 597: bărbat în vârstă de 67 de ani din raionul Străşeni, internat la IMSP SR Străşeni pe 25 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2.

Decesul 598: bărbat în vârstă de 65 de ani din municipiul Chișinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 26 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF II, cardiopatie hipertensivă IC III.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 17 906 cazuri de infecție cu COVID-19. Până la ora actuală, 11 241 de persoane au fost tratate de infecție şi 598 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente