Încă cinci decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 603

covid moldexpo (2)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a cinci decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 599: femeie în vârstă de 61 de ani din municipiul Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălţi pe 5 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 600: femeie în vârstă de 66 de ani din municipiul Chişinău, transferată de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă pe 23 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II.

Decesul 601: bărbat în vârstă de 61 de ani din raionul Orhei, internat la Spitalul Clinic Republican pe 12 iunie. Comorbidităţi: disfuncţie hepatică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Decesul 602: bărbat în vârstă de 61 de ani din municipiul Chişinău, internat Spitalul Clinic Republican pe 30 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Decesul 603: bărbat în vârstă de 78 de ani din municipiul Bălți, internat la Spitalul Clinic Bălţi pe 2 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, AVC.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente