După un șir de negocieri, tarabele cu fructe și legume de la piața „Delfin” se vor redeschide începând cu ziua de mâine

3

În urma neînțelegerilor apărute după închiderea pieței „Delfin” de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, astăzi s-a ajuns la un comun acord, directorul spațiului comercial anunțând că s-a răzgândit după ce a discutat cu reprezentanții de la pretură și comercianții. Toate după ce săptămâna trecută, directorul pieței a anunțat autoritățile municipale și agenții economici care închiriază spațiile comerciale că din data de 7 iulie piața își va închide porțile pentru toată lumea.

„La primele ore ale dimineții, zeci de agenți economici s-au îmbulzit la poarta pieței pentru a sta de vorbă cu administratorul acesteia. Au venit să îl convingă pe director să stea de vorbă cu oamenii și reprezentanți de la Pretura Buiucani, inclusiv pretorul Vadim Brânzaniuc. Oamenii au fost lăsați să intre pentru discuții abia după ce Brânzaniuc l-a sunat pe directorul pieței”, scrie TV8.

Administrația pieței a căzut de acord ca de mâine la muncă să revină comercianții din sectorul fructelor și legumelor.

„De mâine, se vor redeschide tarabele cu fructe și legume. Acestea vor activa în regim normal”, a spus pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc.

Mai mult, peste alte șapte zile, piața își va relua activitatea în întregime.

„După ce vor remedia tot ce ține de sistemul antiincendiar, norme, curățenie, vor începe să activeze și celelalte sectoare ale pieței”, a mai adăugat Brânzaniuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente