Creează-ți propriul model de mască în cadrul workshop-ului Design Thinking: Redesign the wearable mask

designt

Astăzi, trăim o altă realitate. În magazine, în saloane de frumusețe, în restaurante etc., nu putem intra fără a ne acoperi nasul și gura cu o mască, adesea incomodă, neatrăgătoare și pe care uneori o și folosim incorect, ceea ce poate duce la creșterea riscului contaminării. Astfel, incubatorul de afaceri XY vine cu o inițiativă care ar putea îmbunătăți situația.

În perioada 18-19 iulie, toți designerii fashion, inginerii, dezvoltatorii de produse și alte persoane interesate sunt invitați la un sprint de două zile, unde vor crea noi tipuri de măști, atât practice și sigure cât și atrăgătoare. Participanții vor lucra după etapele procesului de design thinking.

Procesul de design thinking reprezintă o metodă flexibilă și iterativă de soluționare a diferitelor probleme. Este utilizat în designul de produse și servicii, definirea modelelor de business, strategii, aplicabil în orice industrie.

Toți participanții vor fi împărțiți în echipe. Workshopul va avea loc la Tekwill, str. Studenților 9/11.

Durata workshopului este de două zile (sâmbătă și duminică), de la ora 10.00 până la 18.00, în ambele zile.

Echipa XY va asigura alimentația participanților pe durata sprintului și le va oferi la îndemână ustensile, măști și alte materiale necesare pentru etapa de prototipare.

Participarea este gratuită, în baza formularului de înregistrare: https://bit.ly/2UNJiqV.

Toate actualizările pot fi găsite pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente