Antrenorul moldovean Viorel Frunză a egalat un record de 21 de ani în Letonia

Attachment2-1-scaled-500×383

Antrenorul moldovean Viorel Frunză (40 de ani) scrie istorie în Letonia la echipa FK Ventspils. Antrenorul moldovean a egalat un record de 21 de ani după ce echipa sa a câștigat derby-ul regiunii letone Kurzeme, 2-1 cu FK Liepāja.

Antrenorul a devenit astfel al doilea antrenor principal din istoria letonilor de la Ventspils, care a câștigat din prima derby-ul cu rivala locală. Anterior, numai rusul Boris Sinițîn, în anul 1999, a mai reușit acest lucru în cele 89 de meciuri directe.

„Fiecare victorie reprezintă o bucurie imensă. Mai ales în derby-ul local. Echipa noastră a jucat foarte bine și a câștigat pe merit. O victorie de moral care ne dă și mai multă încredere”, a comentat Viorel pentru fmf.md succesul echipei sale.

Viorel Frunză a preluat echipa letonă la începutul acestui an. Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul Letoniei a început abia în luna iunie. După cinci etape disputate, Ventspils ocupă locul 3 în clasament.

Frunză și-a început cariera de antrenor în 2015, pregătind multe echipe din Moldova – Academia, Dacia Chișinău, Dinamo-Auto Tiraspol –, precum și formația Știința Miroslava, România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente