(video) Ștefan Gațcan cere retragerea plângerii depuse la Procuratura Generală. „A fost o necesitate la timpul respectiv”

1074526__5efaeca55f759

Fostul deputat socialist Ștefan Gațcan a apărut din nou într-un video scurt în care spune că este bine și că cere să i se retragă plângerea de la Procuratura Generală. În acel document el declara că ar fi fost expus la hărțuire, intimidare și șantaj din partea unui grup de deputați PSRM pe 30 iunie.

„La noi totul este bine. Rog ca cererea depusă la procuratură pe 30 iunie să fie retrasă (n.r. cererea a fost depusă pe faptul intimidării din partea unor deputați socialiști). Da, într-adevăr, am cerut aplicarea articolului 13 pentru protecția juridică a mea și a familiei mele, deoarece, la etapa respectivă, a fost această necesitate. Sper în curând să ne vedem în țară și să lucrăm în continuare pentru țară și pentru cetățeni.

Vă amintim că partidul PRO MOLDOVA a publicat un document prin care Gațcan s-a plâns la Procuratura Generală și în care reclamă hărțuirea, intimidarea și șantajul la care a fost supus pe 30 iunie din partea unui grup de deputați PSRM.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente