PRO MOLDOVA lansează campania națională de colectare a semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon

dsds

Deputații din grupul parlamentar PRO MOLDOVA au lansat astăzi o petiție online prin care cheamă cetățenii să semneze pentru a-l demite pe președintele Igor Dodon.

Instituția prezidențială trebuie să fie un simbol al statalității, legalității și a stabilității. Președintele ales de cetățeni trebuie să fie un model pentru toți prin comportament, prin vorbă, prin atitudine și soluții. Actualul președinte nu respectă legile și cetățenii, dezbinând societatea. Președintele Igor Dodon în toată această perioadă de criză aduce doar dezbinare, minciună, dispute. Anume Igor Dodon este responsabil de sărăcia și corupția din țară. În acest sens, PRO MOLDOVA lansează o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon. Semnați petiția pe site-ul pleaca.com. Să eliberăm țara de acest dictator umflat de orgoliu și aroganță”, a declarat Andrian Candu.

De asemenea, pe acest site utilizatorii vor putea practica un joc interactiv „Ajută-l să plece”.

https://www.facebook.com/PROMOLDOVA.EU/videos/223782218621608


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente