Noua colecție de ochelari JOOP! se lansează în premieră pentru publicul din Republica Moldova

4257

Cu siguranţă ştii deja că ochelarii dau tonul stilului. Cu aceste „bijuterii” poţi conferi oricărei ţinute o notă smart, fie că eşti la muncă, la birou, fie în timpul liber. Cu aceste noi modele de la JOOP! poţi demonstra că eşti un trendsetter veritabil.

Și în sezonul actual, acest brand reuşeşte să se impună prin colecţia sa, stabilind un trend deosebit pentru 2020. Sunt frumoşi, dar totuşi o altă culoare ar fi mai potrivită pentru hainele tale preferate? Atunci verifică şi celelalte variante ale brandului din sortimentul nostru de la JOOP! la Optica Familiei.

Brandul german de haine și accesorii JOOP! este bine cunoscut și apreciat de adevăraţii cunoscători ai modei. Design simplu și expresiv, clasic și extravagant, elegant și senzual, iată ce caracterizează toate modelele de ochelari JOOP! Datorită înividualității sale, după 30 de ani de la fondare, brandul JOOP! rămâne a fi unul dintre cei mai populari.

Ramele pentru femei și bărbați din acetat de celuloză cu temple subțiri reprezintă întruchiparea eleganței și completează armonios orice ținută.

Cel care a creat brandul JOOP! a fost Wolfgang Joop, a cărui carieră în lumea modei a început în anii ’70. Pe măsură ce se dezvolta, marca JOOP! s-a transformat din design într-un brand de stil al vieții, așa-numitul lifestyle brand. Din 2020, reprezentantul oficial al brandului JOOP! a devenit Farmacia Familiei.

Adresele Optica Familiei (Farmacia Familiei) unde puteți găsi JOOP!:
1. Optica Familiei, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148;
2. Optica Familiei, Bălți, str. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 74;
3. Optica Familiei, Hâncești, str. Chișinăului, nr. 2A;
4. Optica Familiei, Orhei, str. Vasile Lupu, nr. 15A;
5. Optica Familiei, Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân, nr. 4/6.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente