Încă trei decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 588

covid moldexpo (4)
Foto: Simbol/OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a trei decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 586: femeie în vârstă de 79 de ani din municipiul Chişinău, transferată de la SCM „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă pe 3 iulie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2.

Decesul 587: bărbat în vârstă de 84 de ani din municipiul Chişinău, internat la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 19 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală de efort CF III, encefalopatie discirculatorie mixtă.

Decesul 588: bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19 la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 12 iunie. Comorbidităţi: hepatită cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 814 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Alte 329 de persoane au fost tratate şi externate. Până la ora actuală, 11 047 de persoane au fost vindecate de COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente