Încă șapte persoane din Moldova au decedat din cauza COVID-19

covid moldexpo (2)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea a șapte decese noi din cauza COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova.

Decesul 589: femeie în vârstă de 82 de ani din municipiul Chișinău, internată la SCM nr. 1 pe 22 iunie. Comorbidităţi: cardiomiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr.II.

Decesul 590: femeie în vârstă de 60 de ani din municipiul Chișinău, transferată de la SCM „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă pe 26 iunie. Comorbidităţi: anemie hemolitică autoimună.

Decesul 591: femeie în vârstă de 92 de ani din municipiul Chișinău, internată la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 28 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort CF III.

Decesul 592: bărbat în vârstă de 72 de ani din raionul Drochia, internat la IMSP SR Drochia pe 30 iunie. Comorbidităţi: bronhopneumonie cronică obstructivă.

Decesul 593: femeie în vârstă de 64 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidităţi: diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă.

Decesul 594: bărbat în vârstă de 83 de ani din raionul Sângerei, internat la Spitalul Clinic Bălți pe 2 iulie. Comorbidităţi: boală cardiovasculară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente