Focar de COVID-19 la Mănăstirea Noul-Neamț din Chițcani. 13 persoane au fost testate pozitiv

imagescms-image-000096580-15939268503584lf4
Foto: Pro TV

Focar de COVID-19 la o mănăstire din satul Chițcani. Așa-zisele autorități de la Tiraspol au anunțat un focar la Mănăstirii Noul-Neamț din Chițcani, unde au fost confirmate 13 cazuri de coronavirus.

„După ce au fost dezvăluite primele două cazuri aici, testele în masă au fost efectuate. Toate cele 13 persoane confirmate urmează tratament la spitalul de carantină din Slobozia”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul așa-zisului minister al afacerilor interne din Stânga Nistrului.

Călugării rămași în mănăstire, ale căror teste au arătat rezultate negative, trebuie să rămână permanent în mănăstire. În șase zile vor fi testați din nou.

Pe teritoriul complexului templului au fost efectuate toate măsurile de dezinfectare necesare.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 814 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Alte 329 de persoane au fost tratate şi externate. Până la ora actuală, 11 047 de persoane au fost vindecate de COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente