Festivalurile de muzică din România – Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well – au fost amânate pentru 2021

20626668_759545427580982_5513330210892470404_o

Anul acesta, numeroase festivaluri s-au anulat sau amânat pentru anul 2021, dat fiind că situația legată de măsurile de siguranță este neclară.

Trei festivaluri majore din Romania au anunțat oficial că amână ediția pentru anul 2021. Este vorba de Electric Castle, Untold, Neversea, Summer Well, scrie muzica.metropotam.ro.

Electric Castle

„Din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură variantă și să amânăm EC8 pentru 14-18 iulie 2021.

E o decizie grea care ne afectează pe toți. Atât pe voi, fanii, cât și pe miile de oameni care fac acest festival posibil. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, vendori, voluntari și oameni din comunitatea locală, toți simțim aceeași dezamăgire și știm că vom resimți efectele.

Ce urmează acum?

În primul rând, biletele voastre sunt în siguranță. Toate biletele achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021. Cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție și alte opțiuni. Vom reveni cu detalii în zilele următoare, iar până atunci vă mulțumim anticipat pentru răbdare.

În al doilea rând, planul nostru e să reconfirmăm toți artiștii anunțați pentru 2021 și să reorganizăm lucrurile. Vom anunța detalii pe măsură ce avem informații noi.”

Untold & Neversea

„Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an pentru anul 2021.

Suntem extrem de recunoscători celor peste 95 % dintre cumpărătorii de bilete și abonamente la festivalul din acest an, care le-au transformat în varianta ANYTIME. Pentru toată această încredere vă mulțumim și vă promitem că veți avea parte de cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele trei ediții la care veți decide să participați!

Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021 pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru restituirea valorii în perioada 1 octombrie-31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.5.2020.

De asemenea, toți cei care au nevoie de ajutor pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanța sau au alte situații apărute ca urmare a acestei decizii ne pot contacta pentru a le oferi tot sprijinul de care dispunem.”

Summer Well

Organizatorii festivalului Summer Well au anunțat, printr-un comunicat postat pe Facebook, că ediția din acest an va fi amânată pentru august 2021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente