Încă trei decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 576

covid moldexpo (1)

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a trei decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 573: femeie în vârstă de 81 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 19 iunie la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială tahisistolitică.

Decesul 574: bărbat în vârstă de 88 de ani din raionul Călărași, confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 25 iunie. Urma tratament la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. Familia a refuzat spitalizarea, pacientul fiind imobilizat la pat de cinci ani de zile. Comorbidități: boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială gr. III, AVC cu paraplegie.

Decesul 575: bărbat în vârstă de 61 de ani din raionul Nisporeni, internat la Spitalul Clinic Repulican în data de 22 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă cronică.

Decesul 576: lucrător medical. Detalii aici.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 17 445 de cazuri de infecție cu COVID-19. Până la ora actuală, 10 396 de persoane au fost tratate de infecție şi 575 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente