Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E fac fotografii numai bune de publicat pe Instagram sau pe Facebook și pot fi ale tale la prețuri foarte bune

2

Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E sunt deja disponibile pe piața din Moldova. Pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui smartphone Huawei P40 lite, utilizatorii primesc o pereche de căști wireless Huawei FreeLace și o brățară de fitness Huawei Band 4e în momentul achiziționării unui Huawei P40 lite E. Aceste produse exclusive au prețuri accesibile și oricine își poate face un cadou în această vară. Află mai jos prin ce se remarcă aceste două modele de telefoane proaspăt lansate în Moldova.

Nu este un secret – compania Huawei pune accent deosebit pe camerele de fotografiat ale produselor proprii. Cu toate acestea, renumitul brand nu uită să confere acestor smartphonuri și un design modern, pliat pe tendințele actuale, dar și alte specificații de top.

Calitatea grafică nu se discută, ea se apreciază

Fie că vrei să vizionezi filmul sau serialul preferat, să navighezi pe social media sau să testezi la maximum capacitățile aplicațiilor de gaming, abilitățile grafice ale acestor telefoane moderne nu te vor dezamăgi vreodată. Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E dispun de procesoare optimizate și grafică îmbunătățită, dar și de ecrane generoase, pentru ca momentele de divertisment sau de relaxare să fie cât mai plăcute.

Huawei P40 lite: selfie-ul perfect există!

Descoperă lumea cu noul Huawei P40 lite, prin cele patru camere poziționate pe spatele telefonului. Poți crea fotografii mai ample, mai clare și mai apropiate decât ți-ai imagina. Le poți face pe toate acestea ca un fotograf profesionist, cu propriul tău studio foto mobil – Huawei P40 lite.

Huawei P40 lite vine cu un ecran Huawei Punch FullView de ultimă generație, fără decupaje. În schimb, folosește un orificiu pentru camera frontală care se află în colțul din stânga sus al telefonului. Ecranul Huawei Punch FullView de 6,4 inchi are o rezoluție Full HD+ și o gamă vastă de culori, cu un raport ecran-corp ridicat, de 90,6 %, oferind o experiență de vizualizare captivantă.

Telefonul este dotat cu un sistem de patru camere, cu poziționare unică și avangardistă pe spatele telefonului. Camera principală de 48 MP suportă cea mai recentă tehnologie de compoziție multi-cadru de la Huawei, capabilă să surprindă culori uimitoare prin îmbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Datorită diafragmei mari – f/1.8 – și a senzorului mai mare – 0,5 inchi – vei obține mai multă lumină, fotografiile tale devenind mai luminoase chiar dacă apune soarele. Modul Handheld Super Night elimină zgomotul de fundal și îți oferă un spectru mai larg, prin care vei reuși să obții fotografii clare și de invidiat.

Să descoperim și celelalte trei camere. Cu camera de 8 MP ultrawide surprinzi cu 140 % mai mult din peisajul citadin, mai mulți prieteni în pozele de grup și un cadru mai larg al peisajului preferat, iar prin intermediul celei de 2 MP macro ești mai aproape ca niciodată de subiectul tău. Cu Huawei P40 lite fotografiezi de la 4 cm pentru a surprinde modele și texturi cu detalii extraordinare: stropii de rouă de pe petale sau elementele fine de pe aripile unui fluture. Descoperă o lume secretă a detaliilor. Camera de 2 MP depth va crea compoziții demne de împărtășit pe rețelele tale de socializare. Scoate în evidență ceea ce contează cu adevărat. Obiectivul Bokeh utilizează puterea percepției în profunzime, iar inteligența artificială te va ajuta să creezi o colecție de fotografii care te vor scoate în evidență. Urmăritorii tăi de pe Instagram vor aprecia talentul tău și gustul rafinat în realizarea fotografiilor în orice condiții: noapte, zi senină sau înnorată.

De asemenea, te mai poți lăuda și cu camera frontală a Huawei P40 lite de 16 MP, care vine cu mod Super Night Selfie 2.0 pentru a surprinde selfie-uri uimitoare în toate condițiile de lumină. Utilizând algoritmi ai inteligenței artificiale avansați, camera optimizează atât persoana din cadru, cât și fundalul, pentru selfie-uri superbe, realizate fără efort. Nu uita că această cameră frontală revoluționară mai poate realiza și filmulețe la 1 080 de pixeli cu 30 fps.

Împreună cu programarea AI la nivel de sistem, procesorul octa-core și unitatea de procesare grafică Mali-G52 MP6 au o capacitate de calcul puternică și sunt excelente la procesarea detaliilor grafice. Telefonul suportă și cea mai recentă tehnologie Huawei GPU Turbo, care adaugă reducerea latenței răspunsului tactil la lista lungă de îmbunătățiri centrate pe gaming, precum creșterea ratei cadrelor și o autonomie mai mare a bateriei.

Huawei P40 lite E: trei camere foto pentru de trei ori mai multă creativitate în imagini

Huawei P40 lite E este echipat cu un sistem de trei camere foto ce include o cameră principală de 48 MP, special concepută pentru a surprinde cele mai importante momente și vine cu o serie de actualizări, ceea ce îl poziționează drept cea mai inspirată alegere pentru cei care sunt în căutarea unui smartphone calitativ la un preț convenabil.

Huawei P40 lite E oferă o configurație de cameră triplă, care include o cameră principală de 48 MP cu un obiectiv cu diafragmă largă f/1,8 pentru fotografii de înaltă rezoluție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8 MP, cu câmp de vizualizare de 120 ° pentru fotografii de tip peisaj, fotografii de grup sau videoclipuri cu unghi larg și o cameră de 2 MP cu senzor de profunzime pentru a surprinde chiar și cele mai fine detalii, esențiale pentru realizarea unui portret impresionant.

Echipat cu un senzor de 0,5 inchi, Huawei P40 lite E excelează și în condiții de luminozitate scăzută și surprinde imagini clare, cu zgomot redus, bogate în culori și detalii, indiferent dacă conținutul este realizat pe timp de zi sau noapte. Cuprinde și modul Night care prezintă stabilizare pentru fotografiile făcute din mână, fără suport, cu o expunere de până la șase secunde și detalii clare în condiții de luminozitate scăzută.

Huawei P40 lite E vine cu un suport pentru trei carduri, care include și două intrări pentru cartele SIM și unul pentru extinderea stocării prin card microSD de până la 512 GB pentru ca utilizatorii să poată păstra cât mai multe amintiri în telefon.

Punctul de atracție al smartphonului Huawei P40 lite E este ecranul Punch FullView, care oferă o imagine vastă. Cu diagonala de 6,39 inchi și rame subțiri, ecranul 19,5:9 suportă o rezoluție HD+ de 1 560×720, care ajută la redarea clară a celor mai fine detalii. În colțul din stânga sus se află deschiderea pentru camera frontală cu o lățime de doar 4,5 mm, fără a afecta însă experiența de vizionare. Raportul ecran-corp de 90 % transformă vizionarea oricăror videoclipuri și sesiunile de gaming într-o plăcere pentru utilizator.

Huawei AppGallery, universul aplicațiilor de top

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al Huawei, vine preinstalat pe noile telefoane. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top.

După ce surprinzi o fotografie reușită prin cele patru camere ale Huawei P40 lite sau printre cele trei cu care este echipat Huawei P40 lite E, nu mai sta pe gânduri și împărtășește-o cu prietenii de pe Facebook, Instagram sau Snapchat. Cele trei aplicații sunt disponibile în AppGallery și pot fi descărcate gratuit, în câteva minute.

Dacă simți totuși nevoia de a face mici ajustări înainte de a da publish celei mai recente imagini din galeria ta foto, aplicațiile de editare InShot sau Filmora Go sunt exact ce ai nevoie. Le găsești tot în AppGallery.

În ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani Huawei menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale pentru a le putea instala pe dispozitiv. MoreApps ajută la descărcarea aplicațiilor social media de top şi instalarea lor în doar câteva minute. Aplicaţia poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii AppGallery.

Un nou banner dedicat categoriei gaming te ajută să navighezi cu ușurință printre cele mai tari jocuri, descărcate de zeci de mii de utilizatori din întreaga lume. Inspirație pentru momentele tale de relaxare: Game of Thrones, Fortnite sau Lords Mobile funcționează impecabil de pe ecranele noilor telefoane.

În plus, ce mai trebuie să știi despre MoreApps este faptul că are o interfață simplă, ușor de accesat și disponibilă în 23 de limbi, inclusiv în limba rusă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente