Productivitatea companiei Endava a crescut cu 5 % în ultimele trei luni

main (1)

Criza sanitară din ultimele luni a modificat semnificativ activitatea majorității companiilor publice și private. Chiar și așa, productivitatea Endava rămâne stabilă și s-a majorat cu cinci la sută în ultimele trei luni. Angajații și-au păstrat locurile de muncă, iar echipele companiei deservesc fără întârzieri cei 395 de clienți, 67 dintre care aducvenituri de peste un milion de lire sterline (martie 2020).

În luna martie, angajații Endava au trecut în regim de muncă la distanță, care continuă și în prezent pentru marea majoritate a salariaților. Totodată, au fost create condiții sigure de muncă pentru cei care au ales să activeze din birourile Endava. 

„Punem accent pe trei lucruri la Endava. În primul rând, sănătatea oamenilor. În al doilea – continuăm să menținem calitatea excelentă a serviciilor livrate clienților noștri. Și, în final, ținem neapărat să păstrăm locurile de muncă și salariile tuturor angajaților, chiar și la costul unui profit mai redus pentru companie. Nu preconizăm să concediem angajați. Prioritatea noastră este să avem grijă de oamenii din Endava și să ne asigurăm că ei pot avea grijă de cei dragi”, a declarat John Cotterell, directorul general Endava.

Mai mult decât atât, compania continuă să se dezvolte și să își mărească echipa.

Pe 31 martie 2020, Endava avea peste 6 468 de angajați în oficiile din Danemarca, Germania, Țările de Jos, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană – România, Bulgaria –, țările Europei Centrale – Macedonia de Nord, Moldova și Serbia –, America Latină – Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente