Încă nouă decese din cauza COVID-19 au fost înregistrate pe teritoriul Moldovei

covid moldexpo (4)
Foto: Simbol/OMS

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea a nouă decese noi din cauza COVID-19 în Moldova. Bilanțul morților a ajuns la 560 de victime.

Decesul 552: bărbat în vârstă de 90 de ani din municipiul Chişinău, transferat de la Dispensarul Republican de Narcologie la Institutul de Medicină Urgentă pe 1 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2encefalopolineuropatie.

Decesul 553: bărbat în vârstă de 60 de ani din municipiul Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă pe 1 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort CF II.

Decesul 554: femeie în vârstă de 81 de ani din municipiul Chişinău, transferată de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă pe 18 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 555: bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Chişinău, internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 20 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 556: bărbat în vârstă de 78 de ani din raionul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia pe 8 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II-III, boală oncologică.

Decesul 557: femeie în vârstă de 56 de ani din UTA Găgăuzia, transferată de la IMSP SR Comrat la Institutul de Medicină Urgentă pe 16 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 558: femeie în vârstă de 32 de ani din raionul Ocniţa, transferată de la Spitalul Clinic Republican la Spitalul Clinic Bălţi pe 23 iunie. Comrorbidităţi: pielonefrită cronică bilaterală, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 559: bărbat în vârstă de 46 de ani din raionul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia pe 20 iunie. Comorbidităţi: ciroză hepatică.

Decesul 560: femeie în vârstă de 70 de ani din UTA Găgăuzia, internată la Spitalul Clinic Republican pe 23 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, fibrilaţie atrială cronică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente