Participă la un training online și cunoaște care sunt avantajele voluntariatului

leaders-1-e1490342294837-920×536

Vrei să cunoști ce este un contract de voluntariat și la ce ajută carnetul de voluntar pentru viitoarea ta universitate? Cu toate că suntem nevoiți să stăm acasă, acest fapt nu îi oprește pe membrii Clubului Voluntarilor să ne informeze pe fiecare despre domeniul voluntariatului.

Proiectul „Fă Voluntariat Informat” este o campanie ce constă în livrarea sesiunilor de informare despre voluntariat în instituțiile de învățământ liceal, iar întrucât Clubul Voluntarilor este mereu alături de voi, a decis să organizeze a patra ediție a acestui training online.

Astfel, ai posibilitatea să te familiarizezi cu privire la legea nr. 121 a voluntariatului, la oportunitățile acestuia pentru dezvoltarea personală, la instituțiile gazdă ale activității de voluntariat. Vei avea posibilitatea să adresezi întrebări și să îți fie explicate toate neclaritățile în privința voluntariatului.

În data de 3 iulie, la ora 14.00, pe platforma Zoom – nu ezita să participi la acest training informativ și să privești voluntariatul din mai multe perspective.

Mai multe detalii vei primi pe adresa de e-mail după ce te vei înregistra AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente