O selecție uriașă de role și tempura! Din 2 iulie, începe o mare călătorie culinară cu Andy’s Asia

66

Internetul de mare viteză și graficele de înaltă calitate deschid noi posibilități de călătorie. Fără a pleca de acasă. Desigur, asta este mișto: puteți vedea ce ați citit sau ce ați auzit. Dar ceva încă lipsește. De exemplu, mirosurile și mai ales gusturile. Ne grăbim să vă bucurăm. Cu gusturile deja totul este în regulă. Rețeaua de restaurante Andy’s lansează o nouă direcție – Andy’s Asia.

Ce înseamnă asta? O selecție uriașă de role și tempura, desigur! Și, de asemenea, wok-uri, seturi, deserturi și desigur băuturi. Comenzile se efectuează cu livrare și totul foarte repede, așa cum ați văzut în filme. Angajații care lucrează aici au fost de multe ori în Asia și au adus din aceste călătorii o înțelegere exactă a ceea ce doresc să le ofere clienților săi. Varietate, imersiune în atmosferă, experiență luminoasă și gustoasă.

Și cel mai important – asigurarea cu o calitate excelentă. Astfel încât, cândva când vă veți afla într-o țară îndepărtată și gustând ceva local acolo, veți spune: «Oh, este la fel de gustos ca în Andy’s Asia!» Pentru aceasta, toate nuanțele au fost gândite și puse deoparte: de la livrările zilnice ale celor mai proaspete produse până la ambalaje, în care bucatele își păstrează perfect gustul, aroma și forma. Și o livrare foarte, foarte rapidă – în cele mai bune tradiții Andy’s.

Cine dacă nu Andy’s va extinde orizonturi culinare, oferindu-vă calitate și viteză? Reputația acestei companii a fost câștigată și confirmată în mod repetat: aici iubesc clienții și au grijă de ei, oferind produse de înaltă clasă, cu o deservire excelentă.

Andy’s Asia – un expert național în bucătăria asiatică delicioasă și sănătoasă. Bucate gata pregătite nu sunt. Bucătarii se apucă de lucru după ce primesc comanda. Principalul accent în gătire – siguranța ingredientelor. La Andy’s Asia totul este proaspăt, de cea mai înaltă calitate.

Farmecul unor astfel de bucate este greu de supraestimat. Ea încântă toate sentimentele odată: încântă ochiul, tachinează receptorii, surprinde simțul mirosului și trezește imaginația. Și chiar auzul este încântat atunci când aude «poate mâncăm ceva gustos?», starea de spirit se îmbunătățește imediat și apetitul se trezește.

Odată cu deschiderea unei noi direcții, Andy’s aniversează 21 de ani. Un cadou minunat pentru noi și pentru toți locuitorii Moldovei! Deci, ce comandăm? 😉

022-209-209

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente