(foto) A fost amenajat un spațiu pentru persoanele cu forme ușoare de COVID-19. Acesta este destinat angajaților MAI

MAI_0007

Conducerea MAI a amenajat un spațiu special pentru angajații săi care manifestă simptome ușoare de COVID-19. Acesta este dotat cu toate echipamentele necesare și are o capacitate de 28 de locuri. 

Astfel, pentru a evita contactul angajaților infectați cu familiile sau alte persoane împreună cu care locuiesc și excluderea răspândirii infecției, Biroul Migrație și Azil al MAI a pus la dispoziție un edificiu din cadrul unui centru din subordine pentru cazarea acestora, fiind dotat cu toate echipamentele necesare.

Acest sediu are o capacitate de 28 de locuri de cazare și este dotat cu toate echipamentele necesare.

Serviciul medical al MAI va identifica angajații cu forme ușoare, va asigura internarea în condiții de securitate epidemiologică și va stabili tratamentul necesar. Totodată, la supravegherea, acordarea asistenței medicale necesare și realizarea altor activități conform Protocolului clinic standardizat pentru medicii de familie vor fi implicați angajații Centrului medical al IGPF.

Menționăm că în prezent, în Ministerul Afacerilor Interne sunt înregistrate 162 de cazuri active de COVID-19, din acest număr de angajați, 33 primesc tratament în cadrul Spitalului MAI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente