A fost conectat semaforul de pe una dintre cele mai aglomerate intersecții din centrul Chișinăului

iPiccy-collage

Astăzi, semaforul de la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt scu strada Vlaicu Pârcălab a fost pus în funcțiune în regim de testare.

A fost decis pentru a fi conectat sistemul de dirijare semaforizată pe una dintre cele mai aglomerate intersecții din centrul capitalei în scopul sporirii gradului de securitate a circulației rutiere și a pietonilor.

Conducătorii auto și cetățenii sunt îndemnați să respecte indicațiile semaforului pentru a evita blocajele în trafic și situațiile de accidente.

Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt este dirijat prin obiective de semafor la 16 intersecții, care funcționează în regim non-stop.

După reabilitarea bulevardului central al capitalei, au fost instalate suplimentar patru obiective noi pentru a spori securitatea circulației pietonale, dintre care două funcționează prin buton de dirijare.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente