Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a patru decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 542: femeie în vârstă de 55 de ani din raionnul Floreşti, transferată de la IMSP SR Floreşti la Institutul de Medicină Urgentă pe 15 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF II.

Decesul 543: bărbat în vârstă de 74 de ani din municipiul Chişinău, internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 22 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, pielonefrită cronică, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 544: bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Chişinău, internat la Spitalul Clinic Republican pe 12 iunie. Comorbidităţi: disfuncţie hepatică, adenocarcinom, hipertensiune arterială gr. II.

Decesul 545: bărbat în vârstă de 79 de ani din raionul Floreşti, internat la IMSP SR Floreşti pe 24 iunie. Comorbidităţi: boală oncologică, hepatită cronică toxică, pielonefrită cronică.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 16 613 cazuri de infecție cu COVID-19. Până la ora actuală, 9 382 de persoane au fost tratate de infecție şi 545 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.