Încă cinci persoane au decedat din cauza COVID-19 în Moldova

covid-medici-in-actiune-4-scaled-920×614-1

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea a cinci decese noi provocate de COVID-19 pe teritoriul țării.

Decesul 537: femeie în vârstă de 61 de ani din raionul Ialoveni, transferată în data de 20 iunie de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, nefropatie diabetică, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 538: bărbat în vârstă de 67 de ani din raionul Rezina, transferat în data de 23 iunie de la Spitalul Raional Rezina la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: sechele AVC suportat, encefalopatie discirculatorie mixtă gr. III, hipertensiune arterială, bronhopneumopatie cronică exacerbare severă.

Decesul 539: femeie în vârstă de 78 de ani din raionul Taraclia, internată în stare gravă în data de 26 iunie la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardio-vasculară.

Decesul 540: femeie în vârstă de 71 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 17 iunie la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, infarct miocardic vechi, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Decesul 541: femeie în vârstă de 55 de ani din raionul Florești, internată în data de 6 iunie la Spitalul de Psihiatrie Bălți. Comorbidități: hepatită cronică, schizofrenie paranoidă, obezitate, cardiopatie dismetabolică, hipertensiune arterială.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 16 357 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, iar 9 382 de persoane au fost vindecate.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente