(foto) „Despre natura Moldovei pe Instagram.” Alex Buretz a publicat o nouă caricatură despre fotografiile în lanurile de levănțică și maci

1

Tradițional, Instragram-ul și Facebook-ul moldovenesc să colorează, în perioada de vară, în roșu (fotografiile în lanurile de maci), mov (fotografiile în levănțică), galben (fotografiile în lanurile de grâu și floarea-soarelui). Fotografiile publicate sunt cu adevărat frumoase și reprezintă splendoarea naturii din Moldova. Unica problemă e ceea ce rămâne în urma fotografiilor. Artistul Alex Buretz a realizat o caricatură prin care încearcă să contureze realitatea care se ascunde în spatele lanurilor „instagramabile”.

Artistul a semnat caricatura: „Despre natura Moldovei pe Instagram”.

Sursă: Alex Buretz

Alex Buretz e cunoscut pentru modul în care nu se jenează să caricaturizeze realitatea. Artistul se inspiră din acțiunile politicienilor, dar și a societății în care trăiește.

Anterior, artistul Alex Buretz a realizat o caricatură despre „Igari Nicalaici”, care își atribuie prea multe roluri pe lângă cel de președinte. Artistul i-a pregătit 13 ținute eroului caricaturii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente