Igor Dodon, despre cazurile de COVID-19 din cadrul Serviciul Protecție și Pază de Stat: „Niciunul nu a fost infectat la serviciu”

dodon

Igor Dodon a comentat declarațiile cu referire la infectarea mai multor angajați ai SPP (Serviciul Protecție și Pază de Stat), SIS, CNA și MAI, care s-ar fi infectat cu COVID-19 după ce au participat la organizarea vizitelor lui Dodon prin spitale și instituții de stat.

„Pe întreaga perioadă de când a început pandemia, am avut un singur caz pozitiv de COVID-19 în instituția prezidențială. În Serviciul Protecție și Pază de Stat au fost confirmate cinci-șase cazuri de COVID-19. Niciunul dintre aceste cazuri de infecție nu a avut loc la serviciu. În anturajul meu, persoane infectate cu COVID-19 nu-s”, a menționat Dodon.

Ieri și SIS a venit cu o reacție asupra acestor declarații. „Serviciul de Informații și Securitate nu deține competențe de pregătire și asigurare a deplasării în teritoriu a demnitarilor Republicii Moldova, aceste atribuții revenind altei autorități publice centrale. De asemenea, SIS menționează că, la ora actuală, opt angajați sunt infectați cu COVID-19 și sunt supuși tratamentului la domiciliu.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente