Producătorii seriei TV „Stăpânul Inelelor” caută actori figuranți cu „aspect neobișnuit” pentru filmările unei noi serii

LordOfTheRings-1200×676

O agenţie de casting din Noua Zeelandă caută actori aspiranţi cu aspect „neobişnuit”, cu arsuri faciale sau membre lipsă, pentru a deveni figuranţi în seria de televiziune Lord of the Rings. Filmările vor fi reluate luna viitoare în Auckland.

Filmările la seria produsă de Amazon Studios vor fi reluate în Auckland după suspendarea producţiei din cauza coronavirusului, ceea ce a determinat agenţia de talente BGT să urgenteze campania de casting, scrie nzherald.co.nz.

„Se caută oameni cu aspect neobişnuit!”, se arată într-un mesaj publicat de companie, care îi îndeamnă pe utilizatori să eticheteze un prieten care ar putea corespunde acestei cerinţe.

„Aveţi supraocluzie, arsuri faciale, membre lungi şi slabe, pomeţi adânciţi, semne pe faţă, cicatrici acneice, urechi care ies în evidenţă, nasuri borcănate sau interesante, ochi mici, ochi mari, orice deformaţie, sunteţi traşi la faţă, vă lipsesc membre… arătaţi neobişnuit?”, se arată în mesaj.

Amazon ar dispune de un buget de peste 1 miliard de dolari americani pentru serie şi speră că aceasta va avea un succes similar celui de care s-a bucurat producţia Game of Thrones.

Noua Zeelandă a fost selectată anul trecut pentru turnarea seriei, cu toate că producţia nu este asociată trilogiilor lui Peter Jackson – Lord of the Rings şi The Hobbit –, filmate în ţara natală a regizorului.

Seria ar urma să exploreze poveşti din tărâmul fantezist Middle Earth, creat de autorul J.R.R. Tolkien, întâmplări petrecute cu mult înainte de evenimentele din filmele lui Jackson.

În anunţurile anterioare ale BGT, pentru distribuţia seriei erau căutaţi „oameni foarte păroşi”, „motociclişti duri şi solizi”, roşcaţi, eurasiatici, androgini, pistruiaţi şi persoane cu riduri.

Persoane cu înălţimea peste 1,95 metri sau sub 1,45 metri sunt de asemenea căutate, la fel ca şi luptători cu sabia, arcaşi şi gimnaşti.

Seria urmează să înceapă anul următor, cu toate că nu se ştie dacă planurile au suferit întârzieri din cauza măsurilor de izolare determinate de virus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente