Înscrie-te la gratuit Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale și participă la activități intelectuale și distractive

38798365_1802240376511971_4852187110213419008_o

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale a deschis aplicările pentru Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediția a 14-a. Tabăra de opt zile va avea loc în a doua jumătate a lunii august 2020, la Centrul de odihnă și creație „F’Estival” și va aduna 56 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei (inclusiv UTA Găgăuzia și raioanele din Stânga Nistrului) și de peste hotarele acesteia.

Scopul taberei este de a crește interesul tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și cuprinzător. Tabăra de vară, alături de celelalte activități ale CMJI, contribuie la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive, printre care: concursuri de „Ce? Unde? Când?”, Brain Ring, Trivia Quiz și „Erudit Cvartet”. Programul extins mai include și jocuri sportive, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

Pe parcursul taberei, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și gândirea multilaterală. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ, vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu preocupări similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Dacă ești gata pentru o vară de neuitat alături de alți tineri curioși, aplică până pe 30 iunie. Formularul de aplicare este disponibil AICI. Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina de Facebook a evenimentului sau poți scrie un e-mail la adresa [email protected]. Participarea la tabără este gratuită.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație neguvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți, ale căror valori fundamentale sunt informația, cultura, autoeducația și implicarea civică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente