O nouă promoție de studenți de la Universitatea Tehnică a Moldovei a fost licențiată în mediul online

8-1030×579

Pe parcursul a două zile, pe 11 și 12 iunie, Departamentul Alimentație și Nutriție din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor a găzduit sesiunea de susținere a tezelor de licență a absolvenților specialității „Tehnologia produselor alimentare”, Filiera Francofonă Technologies Alimentaires, gr. FFT-161.

Examenul a avut loc prin intermediul platformei Office 365, astfel că spațiul online s-a dovedit a fi încăpător atât pentru absolvenți și profesorii lor, cât și pentru părinții de acasă, rudele și prietenii celor care aveau să demonstreze în fața Comisiei Examenului de Licență (președinte: Andrei Iovu, director management calitate, fabrica de brânzeturi „Lactalis” din Soroca) că în cei patru ani de studii de licență au crescut și s-au afirmat în profesie ca specialiști veritabili, cunoscători ai domeniului, buni analiști ai situației existente, înaintând propuneri și soluții ingenioase pentru diferite aspecte. Bunăoară, au analizat în tezele lor tipurile unităților de alimentaţie publică, structura productiv-comercială a acestora, indicatorii tehnico-economici de bază, planificarea şi grupurile funcţionale de încăperi în corespundere cu destinația lor funcţional-tehnologică, personalul și calificarea acestuia, aprovizionarea, producerea şi desfacerea de mărfuri alimentare, preparate culinare, de cofetărie-patiserie, precum şi prestări de servicii, venind cu soluții pentru dezvoltarea rezervelor, modernizarea încăperilor și diversificarea serviciilor, precum și tematici privind diversele produse, fabricate, compoziția acestora, asocierea între ele, modalități de preparare etc., transmite site-ul UTM.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente