Congres politic pe timp de pandemie. Organizația de Tineret al Partidului Democrat din Moldova are un nou președinte

7Z9A3235

Organizația de Tineret al Partidului Democrat din Moldova are un nou președinte. În această funcție a fost ales Vadim Jora, fost vicepreședinte al organizației, care a activat în cadrul partidului timp de aproape 10 ani. Candidatura sa a fost votată unanim la cel de-al IV Congres al Tineretului Democrat, desfășurat la 14 iunie curent.

Pentru a nu depăși numărul de 50 de participanți în sală, evenimentul a avut loc concomitent în 6 locații diferite, Glodeni, Orhei, Leova și 3 locații în Chișinău, conectate online.

Președintele PDM, Pavel Filip l-a felicitat pe noul președinte cu alegerea sa în funcție și i-a îndemnat pe tineri să fie activi, să vină cu idei și să nu renunțe niciodată la ceea ce își propun. „Nu mai așteptați ca alții să vă spună că voi sunteți viitorul. Fiți prezentul. „ÎNDRĂZNEȘTE” – acesta este noul slogan al Tineretului Democrat. Îndrăzniți. Veniți cu idei, veniți cu propuneri, cu inițiative. Puneți întrebări și acționați fără frică. Încercați, greșiți, mai încercați, dar nu renunțați. Istoria nu este despre oameni care au renunțat, istoria este despre oameni care au reușit”, a declarat Pavel Filip.

Noul președinte al Tineretului Democrat a mulțumit colegilor pentru onoarea acordată și i-a asigurat că va munci cu multă dăruire pentru ca vocea tinerilor să fie auzită și aceștia să reușească să schimbe lucrurile în bine atât în politică, cât și în societate.

În cadrul Congresului, în calitate de Secretar General al TD fost ales Artiom Gușan. De asemenea, au fost
aleși vicepreședinții organizației și membrii Biroului Național Politic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente