Ești pasionat de arta teatrală și vei să contribui la soluționarea problemelor tinerilor? Înscrie-te la Festivalul Național de Teatru Social 2020

teatru

Dacă eşti interesat(ă) de problemele tinerilor şi doreşti să contribui la soluţionarea acestora, formează-ţi o echipă şi înscrie-te la Festivalul Naţional de Teatru Social 2020. În cadrul Festivalului din acest an, vor fi selectate 15 echipe de tineri.

Tinerii vor beneficia de instruiri în tehnici de teatru social, în domeniul educației de la egal la egal, al sănătății reproductive, dar și în privința altor probleme cu care se confruntă la nivel local tinerii. În final, aceștia vor obține competențe de a analiza o problemă și a propune soluții factorilor de decizie, prin intermediul unei scenete de teatru social.

Temele abordate în cadrul festivalului vor fi stabilite de către membrii echipelor selectate.

Echipele de tineri vor realiza prezentări de teatru social în comunităţile lor, iar ulterior vor participa la evenimentele finale ale festivalului, în luna octombrie. În cadrul evenimentului, echipele vor prezenta câte o piesă de teatru social cu o durată de 10-15 minute în faţa unui public de peste 400 de persoane – tineri, părinţi şi profesori şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi centrale.

Echipele de tineri interesaţi să participe la festival sunt rugate să completeze formularul online până în data de 30 iunie.

Pentru mai multe detalii, contactaţi: Cristian Babin şi Sorin Cenuşa, coordonatorii Festivalului Naţional de Teatru Social 2020, telefon: 062 11 19 05, e-mail: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente