(video) Trei tineri au pornit un vlog despre locurile turistice din Moldova: „O facem din plăcere și dragoste de frumos”

main

Deși nu putem călători din cauza pandemiei, există și o parte bună a lucrurilor: acum locurile cu potențial turistic din Moldova devin adevărate atracții turistice. Chiar dacă țara noastră e mică, sunt o mulțime de locuri de existența cărora probabil nici nu cunoașteți. Victor Condratiuc, Gabriel Encev și Radu Țurcan sunt trei tineri din Moldova care au decis să descopere aceste locuri din Moldova și să povestească despre ele prin intermediul unui vlog.

Proiectul tinerilor se numește National Moldographic. Prin intermediul acestuia, tinerii își propun să contribuie la dezvoltarea turismului în Republica Moldova, în special a celui rural.

Echipa care lucrează la episoadele despre traseele prin țară este formată din trei persoane care iubesc natura și frumosul: „Ne-am cunoscut pe munte și de atunci suntem prieteni și descoperim locuri deosebite. Ideea de a crea un canal pe YouTube, în care să publicăm mici episoade despre trasee, activități de la noi din țară, oameni frumoși, a venit întâmplător în perioada de stat acasă legată de carantină. Ne-am mobilizat repede și am început să lucrăm la primul episod. Tot ce facem și ce creăm este din resurse proprii și o facem doar din plăcere și dragoste de frumos”, ne-au povestit tinerii.

Cei trei tinei au lansat un canal de YouTube, unde au reușit deja să posteze și un episod despre localitatea Ștefănești.

În viitorul apropiat, tinerii planifică să publice mai multe episoade despre locurile care sunt puțin cunoscute din Republica Moldova și pe care, după părerea lor, trebuie neapărat să le vizitați.

Canalul tinerilor poate fi urmărit AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente