(video) Urmărește live evenimentul #diez de orientare în carieră despre Contabilitate

contabilitate

Fiecare companie, individuală sau de stat, mare sau mică, are nevoie de un contabil, care să aibă grijă de toate tranzacțiile companiei și nu doar. Pentru ca să înveți la contabilitate, trebuie să îți placă cifrele, transparența și corectitudinea. Mai multe despre asta vor vorbi invitații noștri în cadrul noului eveniment „Dacă rămân acasă, merg la Contabilitate”.

Urmărește-ne aici.

Invitații de astăzi sunt:

# Nadejda Popescu – economist rapoarte manageriale în cadrul Departamentului Contabilitate și Finanțe, MAIB. Și-a început activitatea profesională de contabil în 2007, iar în 2017 a promovat concursul de angajare în cadrul Moldova Agroindbank. A fost implicată în misiunea de audit intern la Banca Națională a Moldovei, în sesiuni de instruire pentru colegii din cadrul băncii. Este omul cifrelor, pasionată de tot ceea ce face – analiză, control, monitorizare, idei de îmbunătațire și se implică activ în activitățile de voluntariat promovate în echipa Moldova Agroindbank. La MAIB a descoperit că munca ei e… și o operă de artă.

# Violeta Dabija – absolventă a CEEF, studentă în anul II la ASEM, specialitatea Contabilitate, precum și la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, specialitatea Contabilitate și Informatică de gestiune, datorită programului de dublă licență. Violeta este și beneficiara unui program de mobilitate academică CEEPUS pentru un semestru la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Datorită profesiei alese care îi permite să aibă un program de lucru flexibil, pe lângă studii, activează în calitate de contabilă pentru localul Fortus.
În weekend, se ocupă și de vânzările produselor de casă din cadrul gospodăriei țărănești, ba chiar se implică și în procesul de producție.

# Adriana Pînzaru – de șase ani manager financiar al IM Swedish Development Partner. Adriana are opt ani de experiență în contabilitatea și managementul financiar al ONG-urilor. Ea a absolvit facultatea de Contabilitate (ASEM), după care a urmat un masterat în Business și Administrare (ASEM). Anterior, a lucrat în audit și a fost contabil în entități comerciale. A fost membră a echipei TEDx Chișinău și coordonator al programului Odyssey of the Mind în cadrul Asociației pentru Dezvoltare Creativă. Pe lângă cifre, spune că este pasionată de munți și hiking, de gastronomie și de mâncarea tradițională românească.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente