Carolina Țabur va juca pentru campioana României. Fotbalista din Moldova a semnat un contract pentru o perioadă de doi ani

MD-AZ-160-min – Copy-min-1290-1591611160

Jucătoarea Naționalei feminine de fotbal Carolina Țabur a semnat un contract cu AFC Universitatea Olimpia Cluj, campioana României. Contractul a fost semnat pentru o perioadă de doi ani.

„Carolina Țabur, decarul Naționalei Moldovei, este numele ales de conducerea clubului, pentru a completa linia ofensivă a echipei campioane! Transferul inedit pentru clujence, deoarece este prima jucătoare din Republica Moldova care va juca la Cluj, aduce un plus consistent echipei și, de asemenea, stimulează concurența pe posturi”, a anunțat site-ul u-olimpiacluj.ro.

Carolina Țabur s-a născut la Tiraspol și are 21 de ani. De-a lungul carierei a jucat pe post de atacantă la PGU-Școala Sportivă nr. 4-Alga Tiraspol, Noroc Nimoreni, Gintra Universitetas (Lituania), Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Heniu Prundu Bârgăului (ambele, România). La Naționala feminină Țabur a debutat pe 27 noiembrie 2015, cu ocazia meciului Moldova – Polonia din preliminariile EURO-2017 și până în prezent a jucat 24 de meciuri și a marcat patru goluri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente