Participă la un program virtual de antreprenoriat pentru adolescenți și câștigă ajutor financiar pentru ideea ta

upshift-workshop-2

Ai vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani? Ai idei despre cum poți face lumea din jurul tău mai bună, mai ales în contextul actual al pandemiei de COVID-19? Vrei să devii antreprenor și să poți să ajuți alți oameni? UPSHIFT Moldova te susține și îți oferă pregătirea necesară. Sună bine? Mai mult decât atât, poți obține finanțare pentru ideea ta și ajutor pentru ca să pui în practică ideile tale.

În perioada 5-28 iunie, ești invitat să te înregistrezi pentru a participa la programul UPSHIFT Moldova 2020, ediția online. Completează formularul de înregistrare și recomandă și altor prieteni să facă același lucru. Programul conține o serie de ateliere de lucru și sesiuni despre cum transformi o problemă din societate în idee de afacere, cum aduci un impact pozitiv în comunitatea ta dezvoltând un produs.

Sesiunile programului se vor desfășura în regim online începând cu 4 iulie, iar la finalul sesiunilor, tu și echipa ta veți prezenta produsul dezvoltat și veți avea șansa să obțineți finanțare pentru implementare.

UPSHIFT Moldova este un program de inovare socială care oferă educație antreprenorială adolescenților din Republica Moldova și susținere pentru implementarea afacerilor sociale ale tinerilor.

UPSHIFT Moldova a fost lansat în 2019 în raionul Sângerei, iar drept rezultat, șase echipe au obținut finanțare și susținere pentru implementarea ideilor lor.

UPSHIFT Moldova este un program implementat de către TEKEDU cu susținerea UNICEF Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente