(foto) Igor Dodon a participat la sfințirea fântânii din satul de baștină. „Am contribuit la dezvoltarea localității”

102722191_2549949235245955_7087886358962162093_n

Igor Dodon a participat la slujba de sfințire a fântânii din satul natal, Sadova. Această acțiune s-a desfășurat în contextul aniversării a 600 de ani de la fondare a satului.

„Recent, satul meu de baștină, Sadova, a împlinit 600 de ani de la fondare. Cu acest prilej, împreună cu sătenii am decis să contribuim la dezvoltarea localității. Cu ajutorul localnicilor, au fost reabilitate și construite mai multe drumuri, restaurată și amenajată fântâna și răstignirea din centrul satului, precum și Monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei.”

„Astăzi, împreună cu primarul localității, Anghel Tudor, consilieri locali și consăteni am participat la slujba de sfințire a fântânii, oficiată de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir și Episcopul de Ungheni și Nisporeni, Petru.”

Sursă foto: fb.com/dodon.igor1/

Sunt mândru că împreună cu sadovenii am reușit să edificăm aceste obiecte care vor da un aspect plăcut și un plus valoare satului. Îndemn cetățenii să se implice în dezvoltarea localităților de baștină. Doar prin dezvoltarea satelor și a orașelor vom reuși să prosperăm întreaga țară și să redresăm economia Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente