(video, foto) Igor Dodon: „Eu în fiecare săptămână am contact direct cu sute și mii de persoane. Eu nu mă tem”

igor dodon călătorește

Chiar dacă e pandemie, Igor Dodon continuă deplasările prin localitățile din țară și nu se teme, despre acest lucru a vorbit chiar el în emisiunea „Președintele Răspunde”. 

„Eu în fiecare săptămână am contact direct cu sute și mii de persoane. Eu nu mă tem să merg să discut cu un om simplu, să discut cu un veteran, să mă duc în spital. Ia uitați-vă la oponenții politici. Maia Sandu chiar și când face conferință de presă și nu-i nimeni în sală își pune masca. Se teme că o să se molipsească de la microfon sau ce”, a afirmat Dodon.

Cât despre vizitele sale și contactele cu sutele și miile de persoane: ușor le puteți urmări pe pagina sa oficială de Facebook.

Vă lăsăm mai jos câteva fotografii postate într-o singură zi (04.06.2020).

Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 04.06.2020

Dodon a fost acuzat de opoziție și nu doar de faptul că le oferă un exemplu prost cetățenilor în momentul în care nu poartă mască și interacționează cu foarte multe persoane pe timp de pandemie.

De cealaltă parte, reprezentanții sănătății roagă cetățenii în fiecare zi la brifienguri de presă să poarte măști și să nu interacționeze cu mulți oameni și să dea dovadă de responsabilitate.

Totodată, reprezentanții din domeniul sănătății au anunțat încă de la începutul pandemiei că persoanele vârstnice sunt cea mai vulnerabilă categorie în cazul COVID-19. Respectiv, persoanelor +63 de ani le este interzis să părăsească locuința, fără motiv stringent. Igor Dodon însă a găsit soluție – merge la ei acasă (fără mască).

Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 04.06.2020
Fotografie publicată pe 02.06.2020

În majoritatea fotografiilor se vede că persoanele vârstnice poartă măști, iar președintele țării nu. De menționat că specialiștii spun că eficiența purtării măștilor poate fi asigurată atunci când toate persoanele care interacționează poartă măști, deoarece purtând mască tu protejezi pe interlocutorul tău și invers.

Făcând abstracția de la activitățile lui Igor Dodon, noi vă recomandăm să fiți responsabili atunci când interacționați cu alte persoane, să purtați mască și să evitați ieșirile în masă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente