Încă patru persoane au decedat din cauza COVID-19

covid moldexpo (4)
Foto: Simbol/OMS

Ministerul Sănătății a anunțat că pe parcursul zilei de ieri au decedat alte patru persoane. Toți pacienții sunt bărbați cu vârstele cuprinse între 45 și 73 de ani.

Decesul 311: bărbat în vârstă de 61 de ani din raionul Ștefan-Vodă, internat în stare gravă în data de 1 iunie la Spitalul Raional Ștefan Vodă. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Decesul 312: bărbat în vârstă de 67 de ani din raionul Orhei, internat în data de 26 mai la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Decesul 313: bărbat în vârstă de 73 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 2 iunie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Decesul 314: bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 12 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: osteosarcom, ganglioni limfatici paraaortali, intoxicație endogenă canceroasă avansată.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 8 795 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 019 în regiunea transnistreană.

Alte 146 de persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 5 009.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente