(video) Oamenii de la Philip Morris Moldova. Cum angajații companiei și-au creat un manifest original

SRBU4584

Pentru a afla cum se simt angajații la jobul lor și ce cred despre compania în care lucrează, Philip Morris Moldova a realizat un exercițiu creativ – a provocat membrii echipei să-și exprime emoțiile, stările, așteptările, provocările de la locul de muncă, prin desene și cuvinte. Din materialele adunate, compania a creat un film animat, care, practic, reprezintă manifestul echipei.

Acest exercițiu interesant vine în confirmarea valorilor interne, care sunt promovate pentru și prin angajați. Pentru că la Philip Morris, oamenii sunt cel mai valoros capital, părerile angajaților mereu sunt ascultate, ele mișcă compania înainte. 

În acest mod original, echipa Philip Morris a celebrat la început de an obținerea titlului internațional de Top Employer.

Dacă vrei să faci o excursie virtuală în echipa Philip Morris Moldova și să afli care e starea de spirit din companie, ce unește oamenii de aici, care sunt provocările la care fac față și de ce oportunități beneficiază angajații, te invităm să privești manifestul echipei Philip Morris.

Iar, dacă ți-a plăcut manifestul, ești student și îți dorește să obții experiență de lucru într-o companie internațională, atunci e momentul potrivit pentru a aplica la programul de internship plătit – SMART START.

SMART START este un program de stagiu de 6 luni, destinat studenților din ultimul an de facultate sau care au absolvit recent universitatea și sunt dornici să își aplice cunoștințele în practică, în domenii precum: Marketing, Vânzări, Finanțe, Digital. 

Începe cariera ta la Philip Morris, aplică aici pentru programul de internship SMART START.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente