PPDA cere pornirea unei anchete după ce un angajat al fracțiunii a fost testat pozitiv, iar la testul repetat – negativ

Alexandru slusari

PPDA cere Ministerului Sănătății pornirea unei anchete după ce testul repetat a angajatului fracțiunii Platforma DA care anterior era pozitiv, este negativ. Anunțul a fost făcut de vice-președintele parlamentului Alexandru Slusari.

Alexandru Slusari a scris în postare că că rezultatul va fi expediat către secretariatul Parlamentului, iar rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă.

„Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încălcarea ordinului MS”, scrie în posatre.

Alexandru Slusari a mai scris că bănuielile fracțiunii PPDA precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului s-au adeverit.

Fracțiunea PPDA facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de actuala guvernare chiar și cu prețul pierderii finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor.

Amintim că ieri serviciul de presă al Parlamentului a anunțat că un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare a fost confirmat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente