Piața Centrală ar putea fi închisă din nou. Administrația are la dispoziție trei zile pentru asigurarea normelor sanitare

4-6-1280×720

Prim-ministrul Ion Chicu a anunțat că Piața Centrală ar putea fi închisă din nou, deoarece nu se respectă normele sanitare. Administrația are la dispoziție trei zile pentru ca să rezolve aceste probleme.

Anunțul a fost făcut în debutul ședinței de Guvern de astăzi. Prim-ministrul s-a arătat nemulțumit de nerespectarea regulelor sanitare în cadrul Pieței Centrale și a menționat că dacă timp de trei zile administrația nu va lua măsuri, atunci Comisia națională extraordinară de sănătate publică va lua o decizie prin care va închide Piața.

Totodată, Chicu a menționat că aglomerația formată la Piața Centrală ar putea duce la creșterea numărului de cazuri de COVID-19, iar sistemul medical nu va mai rezista.

Reamintim că, începând cu 1 iunie, Piața Centrală a fost redeschisă, cu anumite condiții, printre care respectarea mai multor norme sanitare, inclusiv verificarea temperaturii la intrarea în piață. Astăzi, pe rețele sociale au apărut mai multe fotografii în care se vede că normele sanitare nu sunt respectate, iar în piață se formează aglomerație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente