Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit ieșirea din izolare printr-o plimbare cu calul

media_159101646062112600
Foto: facebook.com/TheBritishMonarchy

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, a ieşit în acest weekend, pentru prima oară de la impunerea restricţiilor de izolare, la o plimbare cu calul prin jurul castelului Windsor, potrivit unor imagini publicate de mass-media britanică. Suverana britanică a fost văzută urcată în şa pe calul său Balmoral Fern, pe terenul care înconjoară castelul Windsor, fiind îmbrăcată în ţinuta sa preferată.

Regina Elisabeta a II-a s-a izolat la Windsor împreună cu soţul său, prinţul Philip în vârstă de 98 de ani, şi cu un grup redus de angajaţi ca urmare a restricţiilori impuse de executivul britanic la sfârşitul lunii martie pentru a frâna răspândirea noului coronavirus, transmite agerpres.ro.

În ultima imagine înainte de izolare, regina era văzută ieşind cu maşina din palatul Buckingham (Londra) pe 19 martie, însoţită de cei doi câini ai săi, Candy şi Vulcan.

Regina şi-a respectat îndatoririle oficiale până în ziua anterioară decretării măsurilor de izolare, deşi s-a menţinut în contat telefonic cu premierul Boris Johnson.

Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit aniversarea pe 21 aprilie, în izolare împreună cu prinţul Philip, având în vedere că festivităţile de celebrare a zilei sale de naştere au fost anulate în contextul pandemiei de coronavirus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente